4 Ocak 2010 Pazartesi

Mr.and Mrs.Brown












Ne yaparsam yapayım aldığım müzikli,sesli,vurmalı,çalmalı,ding donglu,tak çıkarlı,yumuşak,sert hiç bir oyuncak ilgisini 5 dakikadan fazla çekemiyor Japonun.
Evdeki kumandalar (ki hepsi kırılma riski altında artık,ses düğmesinden kanal değişiyor,kanal düğmesinden ses açılıyor) cep telefonları ( anneanneye yeni telefon almak zorunda kaldık mevcut telefon sizlere ömür !) yerdeki minminnacık bir iplik parçası,mutfak dolabından bir kaşık,plastik kapla daha çok eğleniyor.
Bir de 6 tane dokun hisset,6 tane dokun kokla kitabımız var,yine onları diğerlerine göre daha çok seviyor,daha uzun vakit oyalanabiliyor.İnanılmaz bir kayıt makinesi oluyorlar,benim göstermek için kokladığım kitapları ,artık kendi başına burnuna götürüyor,kah yalayarak,kah koklayarak ''ayyyy...'' diyebiliyor,komik insan...
Yeni yıl hediyesi olarak kuzenim Amerika'dan ingilizce kitap da yollamış.Eğer çaktırmadan ingilizceyi de öğrenirse,yakında o anlamasın diye özellikle yemek yememesi ile ilgili konularda yanında ingilizce konuşma şansımız da kalmayacak iyi mi ?
'' Mr. and Mrs. Brown went to the sea side '' diyebilir her an,bekliyoruz.


1 yorum:

Adsız dedi ki...

yeni bir dil ogrenmek zorundayiz :)